https://www.traditionrolex.com/9https://www.traditionrolex.com/9 Spracovanie drahých kovov, výkup zlata | Safina Slovakia, spol. s r.o.

+421 907-922-776
https://www.traditionrolex.com/9

Ékszerpiar

Nemesfém-részlegünk az ékszerészethez szükséges anyagok gyártásával foglalkozik. Ide tartoznak a hagyományos és modern, arany- és ezüst, huzal- és lemez alakú ékszerészeti ötvözetek és forraszok, arany és ezüst láncanyag és ékszerészeti mechanikák.
A nemesfém tartalmú anyagok feldolgozásában szerzett sokéves tapasztalataiknak köszönhetően jó minőségű arany és ezüst ékszerészeti ötvözeteket és forraszanyagokat kínálunk lemez, ill. huzal formában. Tevékenységünk a hagyományos és jól bevált termékeken túl kiterjed az innovációra és új termékek kifejlesztésére is.

Egyik legsikeresebb termékünk a szerelt arany ékszerek és javításukhoz használatos forraszanyagok. Ezen forraszok használatakor a helyesen megválasztott munkaintervallumnak köszönhetően a környező kötések nemkívánatos megolvadására nem kerül sor. Az aranyművesek munkáját segítendő ékszerészeti félgyártmányokat (mechanika és láncanyag) is forgalmazunk. Megrendelőink számára a komplex szolgáltatás biztosítása céljából cégünk ékszerészeti hulladékok felvásárlásával és azok új árura cserélésével is foglalkozik. Arra törekszünk, hogy megrendelőinknek jó minőségű és kedvező árú termékeket, valamint színvonalas szolgáltatásokat és idejében történő szállítást biztosítsunk.
Kínálatunkban megtalálja a nemesfémeket minden lehetséges formában: arany és ezüst ékszerészeti ötvözetek és forraszok lemez és huzal formájában, arany és ezüst láncanyagok, arany és ezüst ékszerészeti félgyártmányok (rugógyűrű, karabiner, patent zárak).
Minden kirendeltségünkben kaphatóak külföldi és hazai gyártóktól származó arany- és ezüst ékszerek.

 

https://www.traditionrolex.com/9